ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική Επιτροπή: Ως ύποπτος καλείται να καταθέσει ο Παπαγγελόπουλος

Προανακριτική Επιτροπή: Ως ύποπτος καλείται να καταθέσει ο Παπαγγελόπουλος
IN TIME

Ως ύποπτος καλείται να καταθέσει την Πέμπτη στην Προανακριτική Επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Όπως αναφέρεται προς τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Παπαγγελόπουλος για τον οποίο συγκροτήθηκε η Επιτροπή καλείται την Πέμπτη το απόγευμα στις 17:00 να δώσει εξηγήσεις χωρίς όρκο για τα αδικήματα για τα οποία εγκαλείται.

Η πρόσκληση προς τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που υπογράφει ο πρόεδρός της Ιωάννης Μπούγας, αναφέρει:

«Προς τα μέλη
της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Κυρία/Κύριε Συνάδελφε,

Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 17.00 ́, στην Αίθουσα Γερουσίας, σε συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κλήση για παροχή εξηγήσεων χωρίς όρκο κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ενημέρωση των καλουμένων για την χρήση των παρεχόμενων προς αυτούς δικαιωμάτων σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση - βιτριόλι: Το «σύνδρομο του καθρέφτη», το «σάρωμα» του κινητού και η κατάθεση του ταξίτζη