ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στασινός στο newsbomb.gr: Διαφωνώ αλλά παραμένω στο ΠΑΣΟΚ

Στασινός στο newsbomb.gr: Διαφωνώ αλλά παραμένω στο ΠΑΣΟΚ

«Πρέπει ο λαός να αντισταθεί γιατί τα έχουμε δώσει όλα», δηλώνει στο newsbomb.gr ο παρατηθείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Στασινός.

Ο πρώην βουλευτής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αλλά ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει στέλεχος του Κινήματος.

«Οι εκβιασμοί της τρόικας και οι ιδεοληπτικές εμμονές σε σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση, αυξάνουν την ανεργία και τη φτώχεια και διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, βαθιά ανησυχούν και προβληματίζουν.

Δεδομένης της θέσης του κόμματός μου στη νέα δανειακή σύμβαση , θεωρώ ότι η παραίτησή μου είναι μονόδρομος», σημειώνει στην επιστολή παραίτησής του ο πρώην βουλευτής.

Αναφορικά με τη στάση του κ. Καρατζαφέρη που δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα, αλλά θα παραμείνει στην κυβέρνηση, ο κ. Στασινός αποφεύγει να τοποθετηθεί, επισημαίνοντας ότι «όλοι κρινόμαστε από το λαό».

Η παραίτηση του κ. Στασινού φορτίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα εν όψει και της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η παραίτηση του βουλετή Άρτας θα πυροδοτήσει ντόμινο παραιτήσεων.

Ακούστε τι δήλωσε στο newsbomb.gr ο κ. Στασινός