ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Διαλέξτε μία οικογένεια για τα φετινά Χριστούγεννα - Η εξομολόγησή του για τη μητέρα του

Μητσοτάκης: Διαλέξτε μία οικογένεια για τα φετινά Χριστούγεννα - Η εξομολόγησή του για τη μητέρα του

Συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7 της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός που επισκέπτεται από το πρωί τη Θεσσαλονίκη και τα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοσταθμό Status Fm και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Ξεκάθαρος ως προς τον τρόπο που θα γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουν τις επισκέψεις σε σπίτια. «Με την οικογένειά μας πρέπει να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα, άντε και με μία ακόμα το πολύ», επανέλαβε ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά με τις αντιλήψεις ορισμένων πολιτών που αντιδρούν στο εμβόλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ένα προσωπικό δράμα που βίωσε η οικογένειά του και συγκεκριμένα η μητέρα του.

Όπως είπε, η Μαρίκα Μητσοτάκη έπασχε από πολυομυελίτιδα, που της προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα και την άφησε σχεδόν ανάπηρη. Μια ασθένεια που είπε χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός ευτυχώς έχει εξαλειφθεί σήμερα, λόγω των εμβολίων.

Τόνισε παράλληλα πως υπάρχει σχεδιασμός για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα και πως πρώτα θα το κάνει ο ίδιος με τα παιδιά του. «Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός», είπε.

Αναφορικά με την άρση του Lockdown, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «θα είμαστε συντηρητικοί και προσεχτικοί στην άρση των περιορισμών», αφήνοντας να εννοηθεί πως η άρση του lockdown θα γίνει σταδιακά και θα συνεχίσουν να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Ραγίζει καρδιές» γιατρός που νόσησε – «Είδα την αξονική στους πνεύμονές μου και τρόμαξα»