ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας στην Κροατία – Έτοιμη να προσφέρει η Πολιτική Προστασία της Ελλάδας

Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας στην Κροατία – Έτοιμη να προσφέρει η Πολιτική Προστασία της Ελλάδας
InTime

ΣεισμόςΚροατία: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμά του εξέφρασε τη στήριξη στον λαό της Κροατίας που δοκιμάζεται μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα και τόνισε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε την Κροατία στέρησε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, αρκετοί ακόμα είναι τραυματίες ενώ προξένησε και μεγάλες ζημιές. Το επίκεντρο της δόνησης ήταν μόλις 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας, Ζάγκρεμπ, με την Κροατία να μετρά τις «πληγές» της.

Στο πλευρό της δοκιμαζόμενης χώρας έσπευσε να σταθεί η Ελλάδα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει σχετικό μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Twitter.

«Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στην Κροατία, που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του σημερινού σεισμού. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Πολιτική Προστασία μας είναι έτοιμη να βοηθήσει», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση