Ντ. Μπακογιάννη: Δεν επιτρέπω να με σπιλώνουν

Newsbomb

Αιχμές κατά του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στο έμβασμα 1 εκατ. ευρώ, που έβγαλε ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος στο εξωτερικό.

«Ομολογώ ότι έμεινα άναυδη, επικοινώνησα με το σύζυγό μου, ο οποίος μου είπε ότι ήταν στα πλαίσια επιχειρηματικής του δραστηριότητας», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας ότι το συγκεκριμένο ποσό προερχόταν από ναυτιλιακό συνάλλαγμα.

«Ζητώ από τη Βουλή των Ελλήνων να έρθει ο κ. Νικολούδης και να πει συγκεκριμένα ποιος είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε ότι υπάρχει τέτοιου είδους συναλλαγή. Η δουλειά του είναι ψάχνει το βρώμικο χρήμα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για επιχειρηματική δράση δημοσιοποιημένη στα πόθεν έσχες», επισήμανε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Δεν επιτρέπω σε κανένα να σπιλώνει και το ήθος και την πολιτική μου σταδιοδρομία», σημείωσε, καλώντας τα κόμματα «να τοποθετηθούν επί του θέματος».

Επίσης, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο να γίνει πλήρης ξεκαθάριση του θέματος, καθώς οι δηλώσεις της κυβέρνησης τις προηγούμενες ημέρες ήταν ανοιχτές σε κάθε μορφή παρερμηνείας.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved