ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα της Γης: «Αγκαλιάζουμε» το περιβάλλον

Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα της Γης: «Αγκαλιάζουμε» το περιβάλλον

Ανάρτηση στο Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός κάνει ειδική αναφορά στο σχέδιο «Ελλάδα 2.0» με το οποίο, όπως σημειώνει, η Ελλάδα «αγκαλιάζει» το περιβάλλον.

Ενδεικτικά ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Απολιγνιτοποίηση, το Σχέδιο Αναδάσωσης 165.000 στρεμμάτων, τα οικολογικά και οικνομικά σπίτια, τις «έξυπνες πόλεις» με Ηλεκτροκίνηση παντού.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με το Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» αγκαλιάζουμε το Περιβάλλον, κάνουμε πιο όμορφη τη ζωή μας: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Απολιγνιτοποίηση. Σχέδιο Αναδάσωσης 165.000 στρεμμάτων. Σπίτια οικολογικά και οικονομικά. Και «έξυπνες πόλεις» με Ηλεκτροκίνηση παντού. Κάνουμε δική μας καθημερινότητα την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. #Earthday

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1970, στις 22 Απριλίου, με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για ένα καθαρό πλανήτη.

Αμερικανικής εμπνεύσεως, καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, ενός πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Βούλα: Η κατάθεση για το μυστηριώδη θάνατο 31χρονου σεφ