ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Οι πολίτες κινδυνεύουν από την αδυναμία της κυβέρνησης κατά της βαριάς εγκληματικότητας

Αλέξης Τσίπρας
INTIME

Δριμεία κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα κατά της κυβέρνησης - Αφορμή το νέο κρούσμα βαριάς εγκληματικότητας με τη δολοφονία στα Σεπόλια

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την εγκληματικότητα με αφορμή τη δολοφονία στα Σεπόλια ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το νόμος και τάξη του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ανομία και τάξη της μαφίας».

Παράλληλα σημειώνει ότι η δολοφονία στα Σεπόλια «έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα».

«Το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας και καταλήγει:

«Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές. Ως πότε;».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή τη φορά, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες.

Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ.

Το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο.

Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές.

Ως πότε;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα το τετ-α-τετ Τσαβούσογλου - Δένδια: Ποια θέματα θα θέσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Τι αναμένει η Αθήνα