ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προειδοποίηση Γεωργιάδη: Αν ξαναμπούμε σε lockdown η οικονομία θα καταστραφεί

Γεωργιάδης lockdown οικονομία
INTIME

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της οικονομίας αν η χώρα υποχρεωθεί σε νέο lockdown λόγω πανδημίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έστειλε αυστηρό μήνυμα στους ανεμβολίαστους, ενώ επανέλαβε τον κίνδυνο για την οικονομία σε περίπτωση έλευσης νέου κύματος της πανδημίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «αν ξαναμπούμε σε lockdown η οικονομία θα καταστραφεί», παρατηρώντας ότι την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν τα κρούσματα.

Αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους, ξεκαθάρισε δε ότι «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Aπό την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σημείωσε πως πρέπει να «εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», και τόνισε πως «δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις νέο κλείσιμο».

Σημείωσε πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση και για τους άλλους κλάδους θέλουν βελτίωση, έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολη η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων - Τι ισχύει για ταξίδια με πλοία, διασκέδαση, εργασία