ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου διαψεύδει δημοσίευμα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ΚΙΔΗΣΟ ΚΙΝΑΛ ΓΑΠ
INTIME

Η «είδηση», ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

Κατασκευασμένες ειδήσεις τις οποίες διέψευσε, καταγγέλει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Πρόκειται περί δημοσιεύματος ιστοσελίδας για μυστική σύσκεψη στελεχών και πρώην συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με το ποιον θα στηρίξουν στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών αναφέρει: «Σήμερα, για πολλοστή φορά, γνωστή για την 'παραπολιτική' της ενασχόληση ιστοσελίδα, προβαίνει σε μια ακόμη κατασκευή, με τον τίτλο: «Μυστική σύναξη Παπανδρεϊκών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Η φιλοδοξία Καστανίδη, η στάση Ρέππα και η έκπληξη από ΓΑΠ».

Η «είδηση», ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα, αφού ουδεμία τέτοια συνάντηση έγινε και επομένως, ουδεμία τέτοια συζήτηση. Ωστόσο, η σημερινή δημόσια διάψευσή της κρίνεται αναγκαία, καθώς πρόσφατη επικοινωνία μας με συντάκτη της ιστοσελίδας και της ομώνυμης εφημερίδας, στον οποίο επισημάναμε την συνειδητή απάτη με τα συνεχή ψέματα και τις κατασκευές, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με ρυθμό τουλάχιστον μια κατασκευασμένη είδηση ανά εβδομάδα, όσον αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πρακτικής, που με τα ψέματα, την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση, παρέχει υπηρεσίες προς τη συντήρηση και ειδικότερα προς όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων στην πολιτική ζωή της χώρας, που με τη σειρά της εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και κατεστημένα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κέντρα διασκέδασης - Εστίαση: Έρχονται «ηθικό μπόνους», λίστες με παραβάτες και ξαφνικά «λουκέτα»