ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Παπαρήγα: «Ή θα εξεγερθούμε ή θα τελειώσουμε»

Αλ. Παπαρήγα: «Ή θα εξεγερθούμε ή θα τελειώσουμε»

Ο δρόμος για τις εκλογές θα είναι στρωμένος με τρομοκρατικά διλήμματα εκτίμησε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα από το Ηράκλειο.

«Με τρομοκρατικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες» τόνισε η κ. Παπαρήγα, που υποστήριξε ότι μέχρι τις εκλογές, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα υλοποιήσει νέα σειρά σκληρών μέτρων, όχι με διάλογο, αλλά με όργιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.

«Ή θα εξεγερθούμε, ή θα τελειώσουμε», επισήμανε, προσθέτοντας ότι αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι «η εκλογική δύναμη του κομμουνιστικού κόμματος», η οποία και θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει.

Επίσης, η κ. Παπαρήγα προειδοποίησε ότι το νέο μνημόνιο οδηγεί το λαό σε εξαθλίωση, ενώ χαρακτήρισε τη νέα δανειακή σύμβαση «λαιμητόμο για το λαό».

Απαντώντας στην «πρόκληση» της Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι από την απεργία θα πληγεί ο μεγαλέμπορος και όχι ο φτωχός αγρότης.

Μετά την ομιλία της, η κ. Παπαρήγα είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Αριάδνη ΑΕΒΕ, που βρίσκονται σε απεργία από τις 13 Ιανουαρίου.