ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Σε εξέλιξη η δεξίωση στο Προεδρικό - Οι συμβολικές παρουσίες

Δεξίωση προεδρικο αποκατάσταση Δημοκρατίας
INTIME

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα υποδεχθεί τους καλεσμένους στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Ο 47ος εορτασμός από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα γίνει με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, που θα περιλαμβάνει προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Κοινωνίας των Πολιτών, υγειονομικούς, αντιστασιακούς, αλλά και ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες, όπως η Μάγδα Φύσσα, η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου.

Η δεξίωση έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 το βράδυ στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού επιβάλλουν και φέτος τον περιορισμό των προσκεκλημένων, οι οποίοι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα υποδεχθεί στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές, αντιστασιακούς, εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας. Έχουν προσκληθεί διευθυντές ΜΕΘ Covid, λοιμωξιολόγοι από την Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, γιατροί από τα ακριτικά μας νησιά, γιατροί, νοσηλευτές και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τα εμβολιαστικά κέντρα και εθελοντές αιμοδότες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγγνώμη της ΕΡΤ για την μη μετάδοσης της προσπάθειας του στους αγώνες