ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μπούρας διαψεύδει Πολάκη για το πόθεν έσχες

Ο Μπούρας διαψεύδει Πολάκη για το πόθεν έσχες
Ο Αθανάσιος Μπούρας
Intime News

Διάψευση στα όσα υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ περί προσπάθειας «κουκουλώματος» του πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε μέσω ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθανάσιος Μπούρας.

«Προς κατάσταση της αλήθειας και σε απάντηση όσων αναληθών αναφορών φιλοξενούνται σήμερα από μερίδα του τυπου περί απόπειρας δήθεν «κουκουλώματος» από την Επιτροπή ξεκαθαρίζω ότι στη συνεδρίαση της επιτροπής 23ης Ιουνίου 2021 αρχειοθετήθηκαν δηλώσεις όλων των πολιτικών αρχηγών που εξετάστηκαν κατά προτεραιότητα των χρήσεων 2015 έως 2018 μεταξύ των οποίων και του Κυριάκου Μητσοτάκη» εξηγεί ο κ. Μπούρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η απόφαση αρχειοθέτησης ήταν ομόφωνη, δηλαδή και με τη σύμφωνη γνώμη του τακτικού μέλους της επιτροπής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

«Η συζήτηση που προκλήθηκε μετά την αντικατάσταση του κυρίου Λάππα και τα όσα κύριος Πολάκης υποστήριξε ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής, από τεχνικό λάθος του υπηρεσιακού παράγοντα που επεξεργάστηκε την λίστα με τις υπόλοιπες δηλώσεις υπόχρεων που ήταν προγραμματισμένες να εξεταστούν, υπήρξαν και 43 επαναλήψεις υπόχρεων που είχαν αρχειοθετηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου 2021. Μεταξύ αυτών των επαναλήψεων ήταν και η δήλωση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριακου Μητσοτάκη, καθώς και ενός ακόμη πολιτικού αρχηγού» καταλήγει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες ώρες στη φυλακή – Τι είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους