ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ για αλλαγές στην κυβέρνηση: Η «αναδιάταξη» δεν κάνει παραγραφή εγκληματικών ευθυνών

ΚΚΕ για αλλαγές στην κυβέρνηση: Η «αναδιάταξη» δεν κάνει παραγραφή εγκληματικών ευθυνών

Αιχμηρή κριτική από τον Περισσό, μετά την ανακοίνωση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα

«Καμιά “αναδιάταξη” των κυβερνητικών στελεχών δεν μπορεί να παραγράψει εγκληματικές ευθύνες, ούτε να παραπλανήσει ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι η άμεση πλήρης αποζημίωση και αποκατάσταση των λαϊκών οικογενειών που έχουν πληγεί», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, με αφορμή τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Στις 13:00 της 13ης Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των υπουργών που θα αποτελούν πλέον τους πιο στενούς ίσως συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζουμε πως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αναβαθμίζεται πλέον σε υφυπουργό παρά των πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες, ενώ ο έως σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου, ενώ ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Ανατροπή - Αίρεται η παράταση του μίνι lockdown -Ρεπορτάζ Newsbomb.gr

Ρoή Ειδήσεων