ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός: Δεν αποδέχεται την πρόταση Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Intimenews

Ανασχηματισμός: Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση, με τον Ευάγγελο Αποστολάκη να μην αποδέχεται την πρόταση Μητσοτάκη για υπουργοποίησή του.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν δέχτηκε τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και δεν θα μπει στην κυβέρνηση, όπως είχε ανακοινώσει λίγες ώρες νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόταση του κ. Μητσοτάκη υπό αυτές τις συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Open o κ. Αποστολάκης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κ. Αποστολάκης διαπίστωσε πως δεν πληρούνται οι όροι που είχε θέσει για την αποδοχή της πρότασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή, να επιτευχθεί διακομματική συναίνεση στο πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε με... άγριες διαθέσεις την υπουργοποίηση του Βαγγέλη Αποστολάκη, με ανώτατες κομματικές πηγές να κάνουν λόγο στο Newsbomb.gr για «εξαγορά» εκ μέρους του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονιζόταν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τιμά την οικογενειακή παράδοση στην αποστασία», κάτι που προφανώς ήταν αιχμή για τον πρώην στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Ανασχηματισμός 2021: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα

Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου: Συγγενείς, φίλοι αλλά και πρώην συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»