ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης σε Τσίπρα: Ή αποδοκιμάζετε τον Σκουρλέτη ή φέρτε αποδείξεις των ισχυρισμών για μίζες

Μακάριος Λαζαρίδης
Ο εισηγητής της ΝΔ στη συζήτηση στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ή να αποδοκιμάσει ή να αποδείξει ότι υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης για μίζες στα εξοπλιστικά
INTIME

Ο εισηγητής της ΝΔ στη συζήτηση στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, Μακάριος Λαζαρίδης, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ή να αποδοκιμάσει ή να αποδείξει ότι υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης για μίζες στα εξοπλιστικά

Πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είτε να αποδοκιμάσει τον Πάνο Σκουρλέτη για όσα είπε αυτός σε τηλεοπτική εκπομπή περί «μιζών» στα εξοπλιστικά είτε να προσκομιστούν οι αποδείξεις των λεγομένων του, απηύθυνε ο εισηγητής εκ μέρους της ΝΔ, βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, στην αρχή της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Λαζαρίδης, «ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, μίλησε αρχικά για μυρωδιά σκανδάλου. Ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν υπάρχει ζήτημα μαύρου χρήματος ή μίζας. "Ενδεχομένως και αυτό", απάντησε ο κ. Σκουρλέτης».

Επειδή, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, «αυτό είναι πολύ "βαρύ", καθώς την ελληνογαλλική συμφωνία, από την οποία απορρέει η αγορά οπλικών συστημάτων, την υπογράφουν ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο Γάλλος πρόεδρος κ. Μακρόν και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των δύο χωρών, καλούμε τον κ. Τσίπρα είτε να αποδοκιμάσει τον κ. Σκουρλέτη είτε μέχρι τη συζήτηση στην Ολομέλεια την προσεχή Πέμπτη να προσκομίσει τις αποδείξεις των λεγομένων του. Διαφορετικά, θα είστε κοινοί συκοφάντες», σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης