ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου στο Newsbomb.gr: Θα ζητήσω άμεσα αποζημίωση για τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν

Κεδίκογλου στο Newsbomb.gr: Θα ζητήσω άμεσα αποζημίωση για τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν

Κακοκαιρία «Αθηνά»Στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, μεταβαίνει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου - Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr, για το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νομό τις τελευταίες ώρες.  

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, μεταβαίνει αυτή την ώρα στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε επικοινωνία που είχε με το Newsbomb.gr.

Για τα σοβαρά προβλήματα και τις καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά» στη Βόρεια Εύβοια, μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου, «η Βόρεια Εύβοια, δοκιμάζεται ξανά, η μάχη με τον χρόνο συνεχίζεται. Στους δήμους Δήμων Ιστιαίας Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, που προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές από την κακοκαιρία, θα ζητήσω άμεσα αποζημίωση για τους κατοίκους της περιοχής. Μεταβαίνω στην περιοχή μαζί Μαζί με τον κ, Χρήστο Τριαντόπουλο, εκεί θα αποφασίσουμε τα νέα μέτρα στήριξης».

Συγκλονίζει κάτοικος της περιοχής - «Θέλουμε βοήθεια»

Οι έντονες βροχοπτώσεις χτύπησαν τους δύο πυρόπληκτους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας Αιδηψού.

Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες η μανία του νερού παρέσυρε στη θάλασσα τον εξοπλισμό των καταστημάτων και τα οικιακά σκεύη των σπιτιών.

Τέτοιου είδους καταστροφή δεν έχει υποστεί ξανά η περιοχή δηλώνουν κάτοικοι στο evima.gr λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταστραφήκαμε για ακόμη μία φορά. Οι ζημιές που έχουμε πάθει είναι μεγάλες και θα το παλέψουμε για την επόμενη μέρα. Θέλουμε την πολιτεία να ακουμπήσει επάνω μας. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Θέλουμε βοήθεια», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα