ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προτάσεων της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για το τοπικό ψηφοδέλτιο, ενώ εξετάζεται πλέον λόγω ασυμβίβαστου η συμμετοχή του πρώην νομάρχη Απόστολου Παπατόλια, εξαιτίας της συμμετοχής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο ίδιος ο κ. Παπατόλιας, μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», υποστήριξε πως «δεν υπάρχει κανένα κώλυμα», αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί, ότι πριν ξεκινήσει την «προεκλογική του δράση» έλαβε διαβεβαιώσεις για τη συμμετοχή του.

Σημειώνεται ότι αυτοπροτάθηκαν ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην υποψήφια βουλευτής Τζούλια Τσαλίκη και η δικηγόρος Κατερίνα Γαργάλα.

Ετεροπροτάθηκαν ο γιατρός Ν. Χαυτούρας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Εύη Αδαμάκη, η αντιδήμαρχος Βόλου Νατάσσα Οικονόμου, η γιατρός και πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Ντία Βουβαλούδη, ο φαρμακοποιός Θόδωρος Τσιατσιάνης, ο δικηγόρος Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου.

Στο τραπέζι έπεσαν ακόμη τα ονόματα των: Φούλη Τσιώμου, Γ. Φώτη, Δ. Μεργιαλή, Κ. Παπαμαρκάκη, Μπάμπη Αραμπατζή, Π. Μαβίδη και Θ. Κούντρια.