ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης στο Newsbomb.gr: Ευκαιρίες στη νέα γενιά - Στόχος μια κοινωνία ισότητας

Νίκος Ανδρουλάκης
Το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ ανέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προσερχόμενος στο debate μίλησε στο Newsbomb.gr υπογραμμίζοντας πως το στρατηγικό του σχέδιο είναι να δημιουργηθεί μια κοινωνία ισότητας, με ευκαιρίες για τη νέα γενιά.

Ένα νέο ξεκίνημα, που χρειάζεται όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες για να προχωρήσει σε μια νέα πορεία, είναι ο στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη, υποψήφιου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Προσερχόμενος στον χώρο του debate με τους υπόλοιπους τέσσερις υποψηφίους, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στο Newsbomb.gr αναλύοντας το πλάνο του και τις θέσεις του.

«Καλώ τους πολίτες, τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, σε μαζική συμμετοχή την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά και στις 12. Η παράταξή μας κάνει ένα νέο ξεκίνημα, τους χρειαζόμαστε όλους μαζί σε αυτή τη νέα πορεία», είπε αρχικά.

«Είμαι πραγματικά πάρα πολύ αισιόδοξος, γιατί σε όλη την Ελλάδα συναντάω ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε ένα ισχυρό κόμμα της ελληνικής σοσιαλδρημοκρατίας, μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα δώσει μάχη για να μειώσει τις ανισότητες, θα κάνει μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση και βεβαίως θα δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες στη νέα γενιά και πάντα με μια οικολογική πολιτική η οποία θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα σε όλα αυτά που αφορούν την Κλιματική Αλλαγή», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Ανδρουλάκης, τόνισε: «Αυτό είναι το στρατηγικό σχέδιο, αυτή είναι η προσπάθειά μας και θέλουμε πραγματικά όλοι οι πολίτες να έρθουν να βοηθήσουν κι εμείς να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους».

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: «Του έριξα τέσσερις σφαλιάρες» - Τι λέει η 13χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητή της (vid)

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: «Βλέπουμε τις νεκροφόρες να περνάνε – Η κατάσταση είναι απελπιστική»