ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Ηλιόπουλου σε Γεωργιάδη για ακρίβεια και… selfies.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Intimenews

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την ακρίβεια προκάλεσαν την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου

Την έντονη αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά. Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος δεν βλέπει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο περιγράφουν οι πολίτες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δήλωσε νωρίτερα ότι πήγε στο σούπερ μάρκετ πρόσφατα και οι πολίτες αντί να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια, του ζητούσαν να βγουν μαζί φωτογραφία.

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα είπε πως δεν πρέπει να γκρινιάζει ο κόσμος και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν να βγει σέλφι στο σούπερμάρκετ. Το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι όντως Υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο εκτροπής Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δεύτερο, είναι γιατί δεν επιχειρεί να τα πει αυτά όχι σε κάποια συνέντευξη αλλά στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε το μισό μήνα πλέον με το εισόδημά τους, ενώ οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται δραματικά. Εκτός και αν αμφισβητεί και την ΕΛΣΤΑΤ», σημείωσε στη συνέχεια, παραθέτοντας έναν πίνακα μεταβολής των τιμών.

pinakas-iliopoulou.jpg
O πίνακα μεταβολής των τιμώνO πίνακα μεταβολής των τιμών

Άδωνις Γεωργιάδης για ακρίβεια: Στο σούπερ μάρκετ με βγάζουν σέλφι

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επισημάνει στο ρ/σ των Παραπολιτικών ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό».

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι επισκέπτεται συχνά τα σούπερ μάρκετ για να βλέπει τις τιμές. Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: Οκτώ νεκροί από κορονοϊό σε γηροκομείο

Ξύλο μαθητών με καθηγητή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Κατέληξαν όλοι στο τμήμα

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι Μαχητές - Μπήκε από αγρότης μέχρι... προπονήτρια Strongman!

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της