ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της
Χιλιάδες ευρώ ονειρεύονταν οι συγγενείς ωστόσο δεν πήραν τίποτα!

Πάτρα: Οι συγγενείς της ηλικιωμένης δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν πληροφορήθηκαν πως την περιουσία εξ ολοκλήρου κληρονόμησε ένα ζευγάρι Αλβανών.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, η ιστορία με τη διαθήκη 90χρονης που άνοιξε και τις εκπλήξεις που έκρυβε στους συγγενείς της.

Η διαθήκη της 90χρονης, που είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019, άφηνε κάτι «ψίχουλα» σε συγγενείς της και όλα τ’ άλλα χρήματα που είχε στον λογαριασμό της περιέρχονται στο ζευγάρι των Αλβανών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Τα νεότερα της υπόθεσης έχουν ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα συνέχεια από συγγενείς της εκλιπούσας, οι οποίοι προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, που σημειωτέον συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων.

Στη διαθήκη αναφέρεται ότι η εκλιπούσα είχε επίγνωση της βούλησής της και διαθέτει τις πιο πολλές αποταμιεύσεις της στην Αλβανή οικονόμο της γιατί την φρόντιζε «στας δυσμάς του βίου της.» Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της».

Από την πλευρά τους, συγγενείς της 90χρονης «πατάνε» στην εν λόγω επισήμανση, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι έπασχε από άνοια και προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Η Φάρμα»: Η μεγάλη επιστροφή που προκάλεσε έκπληξη στου παίχτες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κινδυνεύει με σύλληψη – Η αντίδραση της πρώην του για τη νέα έρευνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι καλά με τον καρκίνο – Τι είπε για την πώληση του σπιτιού στη Γλυφάδα