ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση MRB: Ανησυχία των πολιτών για σύρραξη με την Τουρκία

Δημοσκόπηση MRB: Ανησυχία των πολιτών για σύρραξη με την Τουρκία

Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά; Τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα στη νέα μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για το Newsbomb.gr

Την ανησυχία των πολιτών για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αποτυπώνει η νέα δημοσκόπη της εταιρείας MRB για το Newsbomb.gr.

Αν και στην προηγούμενη μέτρηση, στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι πολίτες σε ποσοστό 52,5% εκτιμούσαν πως δεν είναι πιθανό ένα «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία, πλέον, εξαιτίας της έξαρσης της εμπρηστικής ρητορικής του καθεστώτος Ερντογάν και των απειλών, οι ερωτηθέντες στη μέτρηση του Οκτωβρίου εκτιμούν πως μια εμπόλεμη σύρραξη με την Τουρκία είναι πιθανή.

Ωστόσο, οι πολίτες εκτιμούν ότι καμία από τις δύο χώρες δεν θα βγει κερδισμένη από μια τέτοια εξέλιξη.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB για τα ελληνοτουρκικά:

Σήμερα το μεσημέρι, στην εκπομπή Meeting Point με την Όλγα Τρέμη και καλεσμένο τον επικεφαλής της MRB κ. Δημήτρη Μαύρο, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και καθοριστικά στοιχεία της δημοσκόπησης.

Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr, θα αναλύσει λεπτομερώς όλα τα επιμέρους ζητήματα που αναδεικνύει η δημοσκόπηση, δίνοντας στους πολίτες μια ξεκάθαρη σφυγμομέτρηση των τάσεων στην ελληνική κοινωνία, λίγο πριν τον δύσκολο χειμώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση MRB: Αλώβητη η ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες