ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Επτά φωτογραφίες υπόπτων δείχνουν στην 12χρονη οι Αρχές

Σεπόλια: Επτά φωτογραφίες υπόπτων δείχνουν στην 12χρονη οι Αρχές
Eurokinissi

Σεπόλια: Οι αρχές έδειξαν στη 12χρονη φωτογραφίες από επτά ύποπτους που φέρεται να τη βίασαν

Επτά φωτογραφίες υπόπτων, οι οποίοι φέρεται να βίασαν τη 12χρονη, έδειξαν οι αρχές στη 12χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA

Στις φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί στο κορίτσι, απεικονίζονται άνδρες που είχαν συνομιλήσει μαζί της και φαίνεται να είχαν καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Κατέθεσε η 12χρονη

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων «δένουν» τις κατηγορίες για άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια μέσω Viber με την ανήλικη, κλείνοντας ραντεβού μαζί της και προχωρώντας στο βιασμό της.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν. Μέχρι αύριο Τετάρτη αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απόλυτη στεγανότητα σε σχέση με την εξέλιξη της έρευνας, προκειμένου η διαδικασία να πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς «απρόοπτα».

Παρουσιάστηκαν δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμα δύο άντρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, οι οποίοι ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι δύο άντρες έδωσαν κατάθεση, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, Όθωνα Παπαδόπουλο, οι πελάτες του έχουν υποστηρίξει μέχρι στιγμής ότι δεν είχαν ποτέ κακοποιήσει σεξουαλικά το μικρό κορίτσι.

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής. Κυρίαρχη πηγή ενημέρωσης είναι η 12χρονη. Οι εντολείς μου επιμένουν ότι δεν υπάρχει συνεύρεση ή σεξουαλική εκμετάλλευση του ανήλικου παιδιού.», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επεσήμανε και τον πανικό που επικρατεί για πολλούς χρήστες του Blindchat, οι οποίοι φοβούνται ότι μπορεί να διαρρεύσουν προσωπικά στοιχεία και να στιγματιστούν. Τέλος έκανε γνωστό ότι τον έχουν πλησιάσει 7 άτομα στο γραφείο του, τα οποία υποστηρίζουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί την ανηλικότητα του παιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Όθωνας Παπαδόπουλος: Πανικόβλητοι οι χρήστες του Blindchat

Σεπόλια: Δημοσιογράφος εκτός Αθηνών είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης