ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Το predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί

ΣΥΡΙΖΑ: Το predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί
ΣΥΡΙΖΑ
Intime / φωτογραφία αρχείου

Να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και επίσημα Χατζηδάκη - Αλεξόπουλο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

«Καταρρέει το αφήγημα Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών. Όπως λέει η ανακοίνωση, το predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί, ενώ ζητά να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και επίσημα Χατζηδάκη και Αλεξόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Κάθε Κυριακή οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συμπληρώνουν και νέα κομμάτια στο παζλ των παράνομων παρακολουθήσεων και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή του κ. Μητσοτάκη.

Σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ αποκαλύπτει ότι το Predator, όχι μόνο λειτουργούσε σε χώρους του ελληνικού δημοσίου, αλλά και ότι αυτοί που το λειτουργούσαν ήταν αποσπασμένοι αστυνομικοί, των οποίων τα ονοματεπώνυμα βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Με δυο λόγια το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν κάποιος άγνωστος ιδιώτης χρησιμοποιούσε το κακόβουλο λογισμικό, καταρρέει με ονόματα και διευθύνσεις.

Το μόνο που μένει πλέον στον κ. Μητσοτακη, που εδώ και τρεις εβδομάδες κρύβεται από τη Βουλή, είναι να βρει το θάρρος και να δώσει μια απάντηση: Ισχύει η σημερινή συγκλονιστική αποκάλυψη της εφημερίδας Documento ότι η ΕΥΠ παράλληλα με το predator παρακολουθούσε και με επίσημη επισύνδεση τον τότε υπουργό Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, καθώς και τον επικεφαλής της διεύθυνσης εξοπλιστικών κ. Αλεξόπουλο ;

Αν θέλει να το διαψεύσει μπορεί πολύ απλά να ζητήσει στην ΑΔΑΕ να ελέγξει τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, που με βάση το νόμο υποχρεούνται να τηρούν αρχείο.

Όσο δεν το τολμά και σιωπά τόσο επιβεβαιώνει ότι είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος μεσολάβησε για την επίσκεψη Πάτση στο Κόσοβο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέει τις υποκλοπές με τα εξοπλιστικά

Τσίπρας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικίνδυνος για τη Δημοκρατία