ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Πέτσας: Πάντα λέγαμε ότι θα γίνουν εκλογές το 2023

Στέλιος Πέτσας: Πάντα λέγαμε ότι θα γίνουν εκλογές το 2023
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλά για τον χρόνο των εκλογών
Eurokinissi

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα», ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.

«Μυρίζει εκλογές» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καλλιθέα και όλα δείχνουν πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις κάλπες. Μάλιστα, και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μίλησε στην ΕΡΤ για τις επερχόμενες εκλογές.

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εκλογή μέχρι και σήμερα. Να δει ο πολίτης αν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Ποια είναι ατζέντα για την επόμενη μέρα. Άρα είναι πολύ ωραίο. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Ωραίο είναι να εκφράζεται και να υπάρχει αυτή η όσμωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

«Το 2023 είναι προ των πυλών. Και πάντα λέγαμε από την αρχή ότι θα γίνουν εκλογές το 2023, το οποίο φτάνει. Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες. Αν το βάλει κανείς έτσι και ανοίξει το ημερολόγιο θα βρει πολλές Κυριακές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ό,τι είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε όπως είπα και πριν να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

«Είναι πολύ σημαντικό όταν ο πολίτης αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία και καθημερινά όσοι μας βλέπουν αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ενέργεια. Ναι, αλλά ξέρουν όμως και τι έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ξέρουν αν κάποιος μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, αν έπεσε η ανεργία, αν υπάρχει εμπιστοσύνη στην οικονομία, αν καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά τα εθνικά θέματα, την πανδημία και να ξέρει τι να περιμένει για την επόμενη μέρα», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Πάντως, μετά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, έκανε σχετικό tweet, τονίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν, όπως πάντα, στον χρόνο που έλεγε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σύνθημα για αυτοδυναμία και κάλπες στο τέλος της τετραετίας

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αφού «μυρίζει» εκλογές, ας τις προκηρύξει

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καλλιθέα: «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές»