ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αφού «μυρίζει» εκλογές, ας τις προκηρύξει

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αφού «μυρίζει» εκλογές, ας τις προκηρύξει

Στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Καλλιθέα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον να προκηρύξει εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε από την Καλλιθέα την οποία επισκέφθηκε ότι «μυρίζει ήδη εκλογές» και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί με ανακοίνωσή του να τις προκηρύξει.
«Ο κ. Μητσοτάκης θα καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία του τόπου ως ένας αποτυχημένος και αδίστακτος πολιτικός.

Κατήργησε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας και στήριζε τα συμφέροντα των διαφόρων "Πάτσηδων". Στις ημέρες του το ιδιωτικό χρέος αυξάνεται ξανά και πνίγει μεσαία στρώματα και μισθωτούς. Η απέχθεια του για κάθε τι κοινωνικό φτάνει ακόμα και στην διάλυση μέσα από την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λεηλατεί την κοινωνία με τις οικονομικές της επιλογές και διαλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου με όσα κάνει στους θεσμούς. Το σκάνδαλο Μητσοτάκη με το predator δείχνει την αντίληψη για τον τρόπο διακυβέρνησης. Αρπακτικά που έχουν πέσει πάνω στο εισόδημα των πολιτών, αρπακτικά που κατασπαράζουν την δημοκρατία.

Το αίτημα που έρχεται από την κοινωνία είναι ένα: δικαιοσύνη! Πολιτική αλλαγή για να υπάρξει δικαιοσύνη στην οικονομία, να μπει τέλος στην ασυδοσία των ισχυρών, να υπάρξει επαναφορά του κράτους δικαίου. Αφού ο κ. Μητσοτάκης "μυρίζει" εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία. Η εικόνα που για πάντα θα συμβολίζει την πολιτική του θα είναι η σπασμένη πόρτα από τα σπίτια που θέλησε να λεηλατήσουν τα αρπακτικά του».

Σχετικές ειδήσεις

Μήνυμα Τσίπρα προς Βρυξέλλες: Στις υποκλοπές θα φτάσουμε μέχρι τέλους

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την «πρώτη φορά Αριστερά»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 8 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ