ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάρει τις αποφάσεις στο Μέτσοβο;

Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάρει τις αποφάσεις στο Μέτσοβο;
INTIME

Ολοκληρώνοντας την ψήφιση του Προϋπολογισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας ευχές στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε αναφέρει ότι θα πάει στο Μέτσοβο, όπου «θα πάρει αποφάσεις».

Στο Μέτσοβο είχε δηλώσει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως θα πάρει τις αποφάσεις του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως οι πληροφορίες του Newsbomb.gr λένε ότι το ξανασκέφτεται.

Ο καιρός άλλωστε παραμένει καλός, οι προγνώσεις… κάνουν λόγο για «Ηλιούγεννα» και πού καλύτερα να πάρει κανείς τις αποφάσεις του από την Κρήτη;

Εκεί, στη γενέτειρά του ίσως επιλέξει ο πρωθυπουργός να περάσει τις ημέρες των εορτών και να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις για τον χρόνο των εκλογών. Πάντως το θέμα της εορταστικής εξόρμησης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Όσο για το timing των εκλογών; Τα νέα σενάρια τον τοποθετούν λίγο μετά τον Απρίλιο. Σ’ αυτό άλλωστε συγκλίνουν και οι «χρησμοί» των κυβερνητικών στελεχών.

Πρώτα ο Γιώργος Γεραπετρίτης που ανέφερε πως «νομίζω ότι το αρνάκι στο χωριό θα το φάμε με ησυχία» και έπειτα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος που -και πάλι μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες – δήλωσε με νόημα πως «τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός».

Σχετικές ειδήσεις