ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόπη Τσαπανίδου: Αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά το OPEN

Πόπη Τσαπανίδου
Η Πόπη Τσαπανίδου
INTIME NEWS

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου από τη νέα χρονιά. Ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε τη δημοσιογράφο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η αποχώρηση της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου από το OPEN έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12/2022). Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει: «Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της». Να σημειωθεί ότι από το 2021, η Πόπη Τσαπανίδου είχε ξεκινήσει τη συνεργασία
της με το OPEN και η σχέση των στελεχών με την παρουσιάστρια παραμένει καλή.

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέσω των social media τα νέα καθήκοντα της δημοσιογράφου, από την 1η Ιανουαρίου 2023: «Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, αφήνει μετά από δυόμισι χρόνια τη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος στην Ά Αθηνών. Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Διαβάστε επίσης:

Πόπη Τσαπανίδου: Τέλος από το OPEN - Η ανακοίνωση του σταθμού

Τσίπρας: Καλωσορίζω την Πόπη Τσαπανίδου ως εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ