ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έλαβα καταγγελία για το Χαμόγελο του Παιδιού

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έλαβα καταγγελία για το Χαμόγελο του Παιδιού
Η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Eurokinissi

Στην ανώνυμη καταγγελία για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έλαβε η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρονται κακοποιητικές συμπεριφορές προς μερίδα του προσωπικού αλλά και χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες δραστηριότητες από τον πρόεδρο.

Μία ακόμη καταγγελία για το «Χαμόγελο του Παιδιού» έφερε στη δημοσιότητα η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου «μετά από το δημοσίευμα στην εφημερίδα ''Το Βήμα'', έλαβα και μια ανώνυμη καταγγελία για ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'', που είχε παρεμφερές περιεχόμενο». Στην ανώνυμη καταγγελία για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έλαβε η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρονται κακοποιητικές συμπεριφορές προς μερίδα του προσωπικού αλλά και χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες δραστηριότητες από τον πρόεδρο της ΜΚΟ, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον πρόεδρο και υψηλός μισθός για την σύζυγο του προέδρου.

«Έλαβα την καταγγελία για μη χρηστή διαχείριση και συγκεκριμένα κακοδιαχείριση και διαβίβασα την καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου και συμπλήρωσε: «Πρέπει να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών. Όλοι δίνουμε από το υστέρημα μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Βρίσκουμε λογαριασμούς με 20 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, ενώ δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα για να βελτιώσουν τα κτήρια στα οποία φιλοξενούν παιδιά». Πάντως, επανέλαβε ότι «ο κ. Γιαννόπουλος ήταν ο μόνος που δεν ήθελε τον έλεγχο».

Σχετικές ειδήσεις

Δ. Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ. ευρώ πλεόνασμα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μετεξέλιξη του Αναρρωτήριου Πεντέλης

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχουμε εντείνει το πλαίσιο ελέγχων των δομών»