ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 – Αμανατίδης: Ο Ανδρουλάκης «προετοιμάζει το άλλοθι της επόμενη μέρας»

Εκλογές 2023 – Αμανατίδης: Ο Ανδρουλάκης «προετοιμάζει το άλλοθι της επόμενη μέρας»
ΑΡΧΕΙΟ/EUROKINISSI

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «χτίζει» το άλλοθι του ώστε να έχει τη δικαιολογία για τη μη ύπαρξη κυβέρνησης συνεργασίας σε περίπτωση δεύτερων εκλογών

Αντιδράσεις εξακολουθούν να προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις μετεκλογικές εξελίξεις.

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, εκτιμώντας πως ενδεχομένως, «προετοιμάζει την επόμενη φάση», καθώς όπως είπε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σε περίπτωση δεύτερων εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε μια πάρα πολύ δεινή θέση, εξαιτίας των αντίρροπων δυνάμεων εντός του, οπότε θα χρειαστεί ένα άλλοθι και μια δικαιολογία για να εκφράσει μια θέση ότι «εμείς δεν θέλουμε κανέναν έτσι ώστε να μην υπάρξει συνεργασία προοδευτικής κυβέρνησης».

«Πρέπει να κοιτάμε με βάση το μπόι μας και όχι τη σκιά μας και το μπόι του καθενός κόμματος το δίνει ο λαός στις εκλογές και οι επιλογές του ελληνικού λαού είναι αυτές τις οποίες θα πρέπει να σεβαστεί και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε κάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει και τελικά η σταθερότητα μέσα από μια κυβέρνηση συνεργασίας περνάει μέσα από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Και τα αριθμητικά δεδομένα αλλά και τα πολιτικά δεδομένα δείχνουν κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με καθαρή πρωτιά και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο κ. Αμανατίδης, τονίζοντας πως αν ο Ν. Ανδρουλάκης «πει όχι μετά τις εκλογές και είναι αυτό το αποτέλεσμα, θα αναλάβει την ευθύνη του πολιτικού κόστους».

Σχετικές ειδήσεις