Ανδρέας Παπανδρέου: 25.000 ευρώ πουλήθηκαν τα γυαλιά του – Τα αγόρασε νεαρός εφοπλιστής

Για 25.000 ευρώ πωλήθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Νεαρός εφοπλιστής ο νέος τους κάτοχος.
Ανδρέας Παπανδρέου: 25.000 ευρώ πουλήθηκαν τα γυαλιά του – Τα αγόρασε νεαρός εφοπλιστής
1'

Αντί 25.000 ευρώ πωλήθηκαν τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Μάλιστα μέχρι τις 5 το απόγευμα η τιμή ήταν στις 17.000 ευρώ, όμως τις τελευταίες δύο ώρες της δημοπρασίας, οι δύο υποψήφιοι νέοι κάτοχοί τους, «κονταροχτυπήθηκαν» εκτοξεύοντας την τιμή τους στις 25.000 ευρώ.

Νέος τους κάτοχος, έγινε ένας νεαρός εφοπλιστής, που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχει αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα αντικείμενα που σχετίζονται με αυτόν.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της δημοπρασίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, σχολίασε: «Πέρασε το στόχο! Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα!». Σχολιάζοντας την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες, σημείωσε: «Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα. Απίστευτο: Είναι η στρατηγική των αγοραστών, απίστευτο είναι αυτό».

Ερωτώμενος αν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το νέο κάτοχο των γυαλιών, ο Νίκος Παπανδρέου, τόνισε: «Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο προφανώς».
Τέλος, σχολιάζοντας την τιμή και το τι αυτή δείχνει, ανέφερε: «Δείχνει ότι έχει γίνει λίγο cult το θέμα «Ανδρέα». Φτάνουμε στο επίπεδο του μύθου που εμένα δεν μου αρέσουν οι μύθοι αλλά η κοινωνία χρειάζεται μύθους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή