ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αλέξης Τσίπρας: «Θα επέλεγα να βγω για ποτάκι με τον Κουτσούμπα»

Αλέξης Τσίπρας: «Θα επέλεγα να βγω για ποτάκι με τον Κουτσούμπα»
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για ποτό.

Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του Mega ρωτήθηκε για το ποιον πολιτικό θα επέλεγε για να βγει να... πιει ένα βραδινό πιοτό.

Αν και αρχικά η ερώτηση που του τέθηκε, ήταν για έναν οποιονδήποτε πολιτικό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης… δεν βρήκε ενδιαφέρουσα την ερώτηση από την στιγμή που δεν αφορούσε πολιτικό αρχηγό.

Αφού… επέμεινε, ρωτήθηκε τελικά αν θα επέλεγε έναν από τους Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη για να βγει μία βόλτα και να πιει τον καφέ του.

«Με πολλούς αντιπάλους μπορεί να υπάρχει μία χημεία. Με ποιον θα έβγαινα για ποτό από τους πολίτικούς αρχηγούς; Ε, με τον Κουτσούμπα θα περνούσα καλύτερα», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας: Πρέπει να έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει αλλαγή στη χώρα

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρηθηκε μίλησε για «προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές».

«Κατά πάσα πιθανότητα, κατά πάσα βεβαιότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση», είπε ο κ. Τσίπρας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας ότι το ποιος θα κυβερνήσει θα το κρίνει με την ψήφο του ο λαός.

Έπειτα συμπλήρωσε ότι «δεν μπορεί να φτιάξει κυβέρνηση το δεύτερο κόμμα», συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει αλλαγή στη χώρα».

«Ζητώ ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό στην πρώτη κάλπη, δεν θα υπάρξει δεύτερη κάλπη», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας. «Αυτές οι εκλογές της απλής αναλογικής δεν είναι εκλογές χαλαρής ψήφου», πρόσθεσε .

Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη

Σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ρουσφέτι με την τοποθέτηση του σταθμάρχη, ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στα Τέμπη. «Είναι ευκαιρία να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάος. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό το ρουσφέτι;», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι θα δηλώσει υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί το πολύνεκρο δυστύχημα, ενώ τόνισε ότι η παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από τη θέση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών είναι υποκριτική.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να αντέξει την ακρίβεια ο μέσος πολίτης. Πρέπει να συγκρατηθούν οι τιμές».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη

Εκλογές 2023: Γιατί είναι υποψήφιος ο Τσίπρας στην κοιτίδα του «καραμανλισμού»

Εκλογές 2023: Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ με «ως εδώ» και «κάτι πρέπει να αλλάξει»