ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Ναι στην κοστολόγηση των προγραμμάτων - «Να τα πάμε αύριο το πρωί»

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Ναι στην κοστολόγηση των προγραμμάτων - «Να τα πάμε αύριο το πρωί»
Glomex

Εκλογές 2023: Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε σύμφωνος με τον πρωθυπουργό για κοστολόγηση των προγραμμάτων δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Να τα πάμε αύριο το πρωί».

Στην πρόταση - πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για «επίσημη» κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων των κομμάτων απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε σύμφωνος με τον πρωθυπουργό για κοστολόγηση των προγραμμάτων δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Να τα πάμε αύριο το πρωί».

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, προτείνει είτε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, είτε το Δημοσιονομικό Συμβούλιο να αναλάβουν την κοστολόγηση κάθε προγράμματος, επισημαίνοντας δε ότι εκτός από το κόστος των μέτρων, πρέπει να υπάρξει και υπολογισμός για τις θέσεις εργασίας που προβλέπεται να δημιουργηθούν σύμφωνα με το κάθε πρόγραμμα.

Να σημειώσουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, νωρίτερα σήμερα προανήγγειλε την πρόθεση της ΝΔ να νομοθετήσει την κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων των κομμάτων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απάντησε ακόμα και για την δήλωσή του στο χθεσινοβραδυνό ντιμπέιτ περί φυλάκισης των υπευθύνων για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Έχω προσφύγει και στην ελληνική δικαιοσύνη και στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ως Ευρωπαίος πολίτης. Περιμένω το αποτέλεσμα της δικαιοσύνης, έχουμε διάκριση των εξουσιών, έχουμε ένα κράτος δικαίου και θεωρώ ότι τα πρόσωπα που παρακολούθησαν εμένα, τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, που έχουν διαπράξει εγκληματικές πράξεις, πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Αν καταδικαστούν δε θα τους στείλουμε διακοπές, στη φυλακή πρέπει να πάνε», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σημειώνοντας ότι αναφέρεται και σε πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο «θα μας τα πει η δικαιοσύνη, εγώ δεν προκαταβάλω κανένα αποτέλεσμα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Το debate δεν ανέδειξε νικητή – Στη «γραμμή» τους Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης

Εκλογές - Ανδρουλάκης: Η νέα γενιά έχει πολλά εφόδια αλλά λίγες ευκαιρίες

Εκλογές 2023 – Debate – Ανδρουλάκης: Ναι στη σταθερότητα για οικονομική προοπτική - Όχι στην παρακμή