ΚΑΘΕΡΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Χαλαρή ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς - Πού πήγαν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης

Εκλογές 2023: Χαλαρή ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς - Πού πήγαν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης
Newsbomb.gr

Εκλογές 2023: Λίγες ώρες χαλάρωσης θα περάσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί μετά την έντονη προεκλογική τους εκστρατεία και λίγες ώρες πριν από τις αυριανές εκλογές. 

Μικρή ανάπαυλα θα κάνουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τις προεκλογικές τους περιοδείες τους.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την καθιερωμένη συνάντηση για καφέ και χαλαρή κουβέντα με τους πολιτικούς συντάκτες, σε μία ταράτσα με όμορφη θέα στο κέντρο της Αθήνας και μετά θα έχει λίγες ώρες ανάπαυσης.

Το πρωί της Κυριακής, στις 10:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στην Κηφισιά και αργότερα το απόγευμα θα μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ, στον τρίτο όροφο της Πειραιώς, για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Σε ταβέρνα στο Μικρολίμανο θα γίνει το καθιερωμένο γεύμα που θα παραθέσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα μηνύματα που τους απέστειλε η Πόπη Τσαπανίδου.

Συγκεκριμένα το μήνυμα - πρόσκληση αναφέρει: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή 21/5 στις 09.30 θα μεταβεί για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, Κυψέλη, Αθήνα.ρει: «Όσο τρέξαμε... τρέξατε. Και το εκτιμούμε. Φτάνουμε ομως στο finish και πρέπει να το γιορτάσουμε. Γιατί και η διαδρομή, έχει την ίδια αξία με τον προορισμό. Αύριο λοιπόν, Σάββατο 20 Μαΐου, στις 13:00 σε περιμένουμε στο Mira Restaurant στη Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 70, στο Μικρολίμανο. Να τσιμπήσουμε μεζεδάκια, να τσουγκρίσουμε στην υγειά μας, να ευχηθούμε "με την Νίκη" στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να απολαύσουμε την θέα της θάλασσας και να μιλήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα».

Αύριο, στις 09:30, Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Κρήτη και αναμένεται να βρεθεί με δημοσιογράφους του νησιού, σε ταβέρνα στο Ηράκλειο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μείνει μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα κατά τις 11:00.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα έχει χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους, υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα. Αύριο, ο Δ. Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00, στη Λαμία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει αύριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στις 11:30.

Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, την Κυριακή 21 Μαΐου στις 09.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).

Σχετικές ειδήσεις