ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φραγκογιάννης: «Η ΝΔ θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων»

Φραγκογιάννης: «Η ΝΔ θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων»

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο τέως Υφυπουργός Εξωτερικών.

Χθες (19/06), ο Κώστας Φραγκογιάννης βρέθηκε στις Σέρρες και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής μονωτικών υλικών Fibran, συνεχίζοντας την περιοδεία που πραγματοποιεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σε επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα στη βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Φραγκογιάννης μετέφερε το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει και στην –προσδοκώμενη– νέα κυβερνητική θητεία να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων, στηρίζοντας –με αυτόν τον τρόπο– την εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας συνολικά.

Η εταιρεία Fibran διατηρεί επτά εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 αγορές και απασχολεί συνολικά 400 άτομα.

Ο τέως Υφυπουργός Εξωτερικών για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια επισκέφθηκε, επίσης, τις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ, στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τις προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η εταιρεία, ώστε να είναι σε θέση να εγγυηθεί την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των εξαγόμενων προϊόντων. Ήδη σήμερα, το 31% του τζίρου του ομίλου προέρχεται από τις εξαγωγές, και φιλοδοξία της διοίκησης αποτελεί αυτό το ποσοστό να αυξηθεί περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ–ΜΠΕ.

Σχετικές ειδήσεις