ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει και προχωρά, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες»

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει και προχωρά, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες»

«Η αντιπολίτευσή μας θα είναι στιβαρή και σοβαρή», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ θα είναι στιβαρή και σοβαρή. Ξαναπιάσαμε το νήμα της ιστορίας. Το ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει, ανανεώνεται και προχωρά. Κάναμε ακόμη ένα βήμα στην ανοδική μας πορεία, την πορεία που κάνει το κίνημά μας, το τελευταίο διάστημα. Σε πολλούς νομούς, το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχθεί δεύτερη δύναμη», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δεύτερων εκλογών και με την ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο 97%.

Ακόμη, δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως ισχυρή δύναμη θα ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, ενώ, ανέφερε ότι το «αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουμε τη σύγχρονη κεντροαριστερά απέναντι στη Νέα Δημοκρατία» και ολοκλήρωσε, επισημαίνοντας ότι από αύριο «ξεκινά το νέο ταξίδι για μία ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Σε αυτή την πορεία, θα είμαστε όλοι μαζί».

Σχετικές ειδήσεις