Η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας για την επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν

Newsbomb

Τι αναφέρει η τουρκική προεδρία για την επικοινωνία του πρωθυπουγού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τούρκου ηγέτη. 

Την ευχή η νέα περίοδος να είναι ευεργετική για τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας, εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος Ερντογάν συνεχάρη τον Μητσοτάκη για την επιτυχία που σημείωσε στις εκλογές και εξέφρασε τις ευχές του η νέα περίοδος να είναι ευεργετική για τις σχέσεις Τουρκίας και Ελλάδας. Κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκε ότι η παρουσία ισχυρών κυβερνήσεων και στις δύο χώρες που έχουν την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης των λαών τους, αποτελεί ευκαιρία για το μέλλον των διμερών σχέσεων» αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας μετά την επικοινωνία.

Όπως ανέφερε χθες το Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, o οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved