ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου - Ρήγα

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου - Ρήγα

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προκάλεσε λεκτικά τον πρώην γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ με απρεπείς εκφράσεις. Ο φωνές των δύο ακουγόντουσαν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. 

Το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, αποτυπώθηκε ανάγλυφα το βράδυ των εκλογών στα γραφεία της Κουμουνδούρου και ειδικότερα στον πέμπτο όροφο.

Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών απειλήθηκε «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Πάνου Ρήγα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λεκτική αντιπαράθεση των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στα άκρα, καθώς δεν έμειναν μόνο στα «γαλλικά». Με την ψύχραιμη αντίδραση άλλων στελεχών του κόμματος αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος ξεκίνησε τον καβγά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτιθέμενος κατά του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, εισβάλλοντας μέσα στο γραφειο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων, αλλά και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε σημείο που ένας εκ των παρευρισκόντων να παρέμβει για να αποσωβηθούν τα χειρότερα.

Ο λόγος της εκρηκτικής διαφωνίας; Ανήκουν σε διαφορετικές φράξιες του κόμματος και διαφώνησαν έντοντα για τα αίτια της ήττας, και ιδίως για τη διεύρυνση του κόμματος, με τον μεν να την επιρρίπτει στο άλλο στρατόπεδο εντός του ΣΥΡΙΖΑ.