ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης στο Newsbomb για τις δηλώσεις Γεωργιάδη: Είναι κάτι που το εξετάζουμε

Μαρινάκης στο Newsbomb για τις δηλώσεις Γεωργιάδη: Είναι κάτι που το εξετάζουμε

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο πρώτο μπρίφινγκ.

Θα παραμείνει και γραμματέας της ΝΔ για κάποιο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού από σήμερα έως την Παρασκευή. Ειδικότερα, έκανε γνωστό πως η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 17:00, κατά την οποία θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, για μια ακόμα πιο ισχυρή Ελλάδα για όλους τους πολίτες.

Ανακοίνωσε πως αύριο, στις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το υπουργείο Υγείας, ενώ την Παρασκευή το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμα γνωστοποίησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ερωτηθείς από το Newsbomb και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου για τη δήλωση Γεωργιάδη περί μέριμνας αναφορικά με τους συνταξιούχους που εργάζονται και ότι θα περικοπεί κι άλλο η παρακράτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως «είναι κάτι που το εξετάζουμε».

Σχετικά με το περιστατικό στη Ρόδο, κατέστησε σαφές πως η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για το κόμμα Σπαρτιάτες, είπε πως θα αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά.

Επανέλαβε τη δέσμευση πως ό,τι έχει εξαγγελθεί προεκλογικά θα γίνει πράξη στο ακέραιο και παράλληλα η κυβέρνηση θα απαντά και στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Δείτε την ενημέρωση