Καλλιάνος: Η συγγνώμη για... τον γιο του που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στη Βουλή

Γιάννης Καλλιάνος: Ο βουλευτής τοποθετήθηκε για τον γιο του που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νεάς Βουλής

Καλλιάνος: Η συγγνώμη για... τον γιο του που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στη Βουλή
1'

Να απολογηθεί θέλησε ο Γιάννης Καλλιάνος με αφορμή το κλάμα του γιου του κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας Βουλής, σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Ο βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας αναγνώρισε ότι το παιδάκι που έκλαιγε από τα θεωρεία συνεχώς, μέσα στην ολομέλεια ήταν ο γιος του

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιάνος, το γεγονός έκανε μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει. Το παιδί, εξήγησε, βρισκόταν στα θεωρεία με τη σύζυγό του, «αλλά μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακούγονταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας».

«Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής ορκομωσίας, είχα τη χαρά, εκτός του ότι ορκιζόμουν για 3η φορά Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, από τα θεωρεία να ακούγονταν και ο γιος μου που έκλαιγε συνεχώς, γεγονός που έκανε ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει.

Ήταν στα θεωρεία με τη σύζυγό μου Χάρις αλλά μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακούγοταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας.

Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή