ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα υποδεχθεί αύριο, 5 Ιουλίου, τον Πρόεδρο της Μάλτας στο Μέγαρο Μαξίμου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα υποδεχθεί αύριο, 5 Ιουλίου, τον Πρόεδρο της Μάλτας στο Μέγαρο Μαξίμου
EUROKINISSI.

Αύριο το μεσημέρι (05/07), ο Πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Μάλτας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αύριο το μεσημέρι (05/07, 12:30) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Μάλτας, Τζορτζ Βέλλα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Μάλτας στην Ελλάδα

Ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τζορτζ Βέλλα πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες (04 – 06 Ιουνίου).

Αύριο (05/07) στις 10:50, ο Πρόεδρος της Μάλτας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και αμέσως μετά θα λάβει χώρα η επίσημη τελετή υποδοχής του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 11:10 είναι προγραμματισμένη τελετή παρασημοφόρησης και στις 11:25 θα πραγματοποιηθεί η κατ’ ιδίαν συνάντηση του κ. Βέλλα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αμέσως μετά θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Για τις 12:30, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέλος, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας και της αποστολής που τον συνοδεύει.

Σχετικές ειδήσεις