ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα ακτοπλοϊκά»

«Ωστόσο και πάλι η δηλώνει “ενοχλημένη” και κάνει παραινέσεις, χωρίς να δείχνει την πολιτική βούληση να παρέμβει δραστικά και με σχέδιο», τονίσε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα ακτοπλοϊκά»
1'

Σήμερα (11/07), ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης, «εξαπέλυσε» επίθεση κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «μόλις τώρα θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις απαγορευτικές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων», μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιου Καλπάκη:

«Βρισκόμαστε ήδη στην “καρδιά” του καλοκαιριού και μόλις τώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις απαγορευτικές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Και πάλι, όμως, η κυβέρνηση δηλώνει “ενοχλημένη” και κάνει παραινέσεις, χωρίς να δείχνει την πολιτική βούληση να παρέμβει δραστικά και με σχέδιο. Καθώς την ώρα που οι τιμές των καυσίμων έχουν πέσει 45%, οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ύψη.

Ελπίζουμε τουλάχιστον, μετά τη συνάντηση με τους ακτοπλόους, να μην μας πουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι “αντάλλαζαν μπινελίκια” όπως με τους τραπεζίτες»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή