ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλπάκης: Απόλυτη κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού

Καλπάκης: Απόλυτη κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις φωτιές, κάνοντας λόγω για προσβολή σε βάρος των πολιτών.

«Για τέταρτη ημέρα η χώρα βιώνει μια πύρινη κόλαση, με απώλειες συνανθρώπων μας και μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή του και συνέχισε λέγοντας:

«Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μαρινάκης, αντί να απολογηθεί για την ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τις πυρκαγιές, επέλεξε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση. Είπε ότι "η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί τις φωτιές, λες και δεν έγιναν εκλογές"».

«Με αυτό τον τρόπο, όμως, προσβάλλει πρώτους από όλους τους πολίτες που βιώνουν αυτές τις ημέρες τα τραγικά αποτελέσματα της απόλυτης κατάρρευσης του κρατικού μηχανισμού και οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν έδωσαν λευκή επιταγή στη Νέα Δημοκρατία. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές είναι η αλαζονεία και η αμετροέπεια των κυβερνητικών στελεχών», σημείωσε ο κ. Καλπάκης.