ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Παππάς στην κούρσα διαδοχής – Καμία σκέψη για απόσυρση

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Παππάς στην κούρσα διαδοχής – Καμία σκέψη για απόσυρση
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο Νίκος Παππάς παραμένει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες.

Από το πρωί της Τρίτης (29/8) κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια τα οποία υποστήριζαν ότι ο Νίκος Παππάς θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δεν υπάρχει καμία σκέψη από την πλευρά του Νίκου Παππά να αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ. «Καμία συζήτηση τέτοια δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να αποχωρήσω», απαντά επί της ουσίας ο πρώην υπουργός στα σενάρια που διακινήθηκαν και δηλώνει «παρών» στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

«Να ψηφίσουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ»

«Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την περιοδεία του στις Σέρρες.

«Απολύτως ανοιχτή διαδικασία. Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι», πρόσθεσε.