ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Στίγκας για Σπαρτιάτες: Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Ηλία Κασιδιάρη

Βασίλης Στίγκας για Σπαρτιάτες: Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Ηλία Κασιδιάρη
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών υποστήριξε πως επιχειρείται να ιδρυθεί… κόμμα μέσα στο κόμμα και κατηγόρησε τους διαγραφέντες βουλευτές για διαστρέβλωση της αλήθειας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», ο Βασίλης Στίγκας τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες». «Το κόμμα είναι δικό μου όχι του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν συμφωνούν όλοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών με την ανακοίνωση που εκδόθηκε. Αυτά που λένε οι διαγραφέντες βουλευτές δεν ισχύουν. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να φτιάξουν κόμμα μέσα στο κόμμα», είπε χαχρακτηριστικά.

«Η στήριξή μου στον Ηλία Κασιδιάρη σταματά στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων. Οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές μπορώ να ιδρύσουν δικό τους κόμμα. Εγώ θα παραμείνω Σπαρτιάτης μέχρι το τέλος έστω και μόνος μου», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, είχε αναφέρει πως «Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη». Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Στίγκας ανέφερε πως θα γίνουν και νέες διαγραφές στο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν έχω μιλήσει με τον Κασιδιάρη. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».