ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: «Αυτό δεν είναι προοπτική νίκης, είναι προοπτική εξαΰλωσης»

Σκουρλέτης:  «Αυτό δεν είναι προοπτική νίκης, είναι προοπτική εξαΰλωσης»

«Με αοριστολογίες φοβάμαι πολύ για το μέλλον του χώρου μας - Αυτό δεν είναι προοπτική νίκης, είναι προοπτική εξαΰλωσης» τόνισε το ιστορικό στέλεχος για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Με έντονη κριτική διάθεση υποδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης την επικράτηση και εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ACTION 24.

«Έχουμε πολλά ερωτήματα μπροστά μας και πολλές αβεβαιότητες» σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης.

Αναφερθείς στα συνθήματα «Στέφανε, άλλαξε τα όλα», που ακούστηκαν κατά την υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη χθες το βράδυ στην Κουμουνδούρου, διερωτήθηκε: «Όλα; Τι; Σημαίνει τη μετάλαξη του, να μην είναι αριστερό κόμμα».

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, είπε πως ο κ. Κασσελάκης προσπαθούσε να πείσει, κατά την προεκλογική περίοδο, ότι ήταν φυτευτός του Τσίπρα και επισήμανε: «Έχουμε προκηρύξει το έκτακτο συνέδριο και ελπίζω εκεί να έχουμε πιο βαθυστόχαστες και πιο πολιτικές απαντήσεις».

Περαιτέρω, έκανε λόγο για αοριστολογίες και εξέφρασε τον φόβο του για το μέλλον του χώρου. «Αυτό δεν είναι νικηφόρα προοπτική, είναι προοπτική εξαϋλωσης. Άρα, απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα και σε κάθε περίπτωση το Συνέδριο δίνει τις απαντήσεις» ανέφερε.