ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζουμάκας: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης

Τζουμάκας: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης
Intime News

Ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε ότι κάποιοι έφεραν τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα από την Αμερική, τονίζοντας: «Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό;»

Με τα πιο σκληρά λόγια μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Στέφανος Τζουμάκας. «Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό;», διερωτήθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Θα δούμε αν θα πρόκειται για νέα φάρσα στην πολιτική ιστορία».

Ο Στέφανος Τζουμάκας ήταν κατηγορηματικός: «Με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα δημιουργήθηκε μια κρίση ηγεσίας στον χώρο και μια κρίση ηθικής. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν τυχοδιώκτες για να μπουν στην πολιτική και να μπουν στην χώρα».

Ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε ότι κάποιοι έφεραν τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα από την Αμερική, τονίζοντας: «Υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό;».

Ο κ. Τζουμάκας, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Είπε ακόμη ότι η παραμονή του στο κόμμα θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει αυτό. «Αυτό θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Εάν ο χώρος αυτός παραεκφυλιστεί...». Στο ερώτημα, μάλιστα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μείνει ενωμένος, ο κ. Τζουμάκας απάντησε: «Με αυτή την πολιτική με τίποτα». Και σε εκείνο το σημείο τόνισε: «Μπορεί ο Κασσελάκης να είναι μεταβατικός αρχηγός».