ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώρα Αυγέρη για Αχιλλέα Μπέο: «Σκοταδιστικές αναφορές - Περιμένουμε παρέμβαση της Δικαιοσύνης»

Δώρα Αυγέρη για Αχιλλέα Μπέο: «Σκοταδιστικές αναφορές - Περιμένουμε παρέμβαση της Δικαιοσύνης»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , Δώρα Αυγέρη, ζήτησε να παρέμβει η Δικαιοσύνη για τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Για εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταδεικνύει την ανάγκη για ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η Δώρα Αυγέρη η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο νέος πρόεδρος είχε την πολιτική γενναιότητα να δηλώσει ότι χρειάζεται η ανανέωση από χθες. Αυτό είναι το καθήκον και η αποστολή μας, να μην χρονοτριβούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυγέρη για την αποτίμηση του αποτελέσματος από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αλλά όπως είπε η ίδια, η Νέα Δημοκρατία παρότι επικράτησε σε πολλές περιφέρειες, δεν βγήκε «αλώβητη» από τη διαδικασία. «Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό αλλά με μεγάλες απώλειες, αναφέρομαι όχι μόνο στις περιφέρειες που θα πάνε στη δεύτερη Κυριακή αλλά και στο Δήμο Αθηναίων και Θεσσαλονίκης», σημείωσε η κυρία Αυγέρη.

Όσο για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να καταδικαστούν δια στόματος του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Αναμένω απάντηση από την κυβέρνηση σε όλα αυτά τα άθλια που ξεστόμισε ο κ. Μπέος. Για το αν τα καταδικάζει ο πρωθυπουργός ή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει και κάποια παρέμβαση από τη Δικαιοσύνη ενώ σημείωσε ότι εν όψει και του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών θα πρέπει να τοποθετηθεί επί του θέματος και ο Κώστας Αγοραστός. «Περιμένουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Είναι ξεκάθαρα ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Τις άθλιες, ρατσιστικές, ομοφοβικές, σκοταδιστικές αναφορές του Αχιλλέα Μπέου περιμένω να καταδικάσει και ο κ. Αγοραστός».