ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μπέος προκαλεί… θύελλα και κόντρες στην πολιτική σκηνή

Ο Μπέος προκαλεί… θύελλα και κόντρες στην πολιτική σκηνή
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Όσα υποστήριξε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά της επανεκλογής του ως δήμαρχος Βόλου προκάλεσαν σάλο αλλά και εισαγγελική παρέμβαση. Στα… κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσει και τις συμπεριφορές Πολάκη προτρέπει την αξιωματική αντιπολίτευση η κυβέρνηση.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών έχει γίνει ο Αχιλλέας Μπέος, και όχι μόνο γιατί επανεξελέγη με μεγάλο ποσοστό δήμαρχος Βόλου και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Οι δηλώσεις που έκανε κατά του Στέφανου Κασσελάκη στον πανηγυρικό του λόγο τη βραδιά των εκλογών, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ενώ στο πολιτικό σκηνικό μπήκε… φωτιά από όσα ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου. Μάλιστα, ο κ. Μπέος άνοιξε και νέες κόντρες, αυτή τη φορά με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία αντεπιτέθηκε μέσω των social media και ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε όλα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ανάλογη καταδίκη θα έπρεπε να έχει υπάρξει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για λεγόμενα του Παύλου Πολάκη.