ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφαγή» σε τηλεοπτική εκπομπή για Μπέο, Κασσελάκη, εκλογές και Παλαιστινιακό

«Σφαγή» σε τηλεοπτική εκπομπή για Μπέο, Κασσελάκη, εκλογές και Παλαιστινιακό
Glomex

Οι εκπρόσωποι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έβγαλαν… μαχαίρια σε πρωινή εκπομπή, συζητώντας για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Στην πρωινή εκπομπή του Action 24 αντιπαρατέθηκαν οι Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία, ο Ευάγγελος Αποστολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ. Τα… αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, όταν οι τρεις τους κλήθηκαν να συζητήσουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Η κ. Βούλτεψη έκανε την αρχή επιτιθέμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέφερε πως για πέμπτη συνεχόμενη φορά, απορρίφθηκε από τους πολίτες η καταστροφολογία.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Αποστολάκης υποστήριξε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Στέφανο Κασσελάκη, και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από εχθρούς και… φίλους.

Στην αντιπαράθεση μπήκε και ο Παύλος Χρηστίδης, κάνοντας αναφορά στο Βόρειο Αιγαίο και στα ζητήματα που καλούνται να λύσουν τα στελέχη της κυβέρνησης.

Η συζήτηση στη συνέχεια, πήγε στο θέμα των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου, με τον κ. Αποστολάκη να χαρακτηρίζει ως ντροπή όσα συμβαίνουν στον Βόλο.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, είχε στη συνέχεια έντονη αντιπαράθεση με τη Σοφία Βούλτεψη για τον πόλεμο στο Ισραήλ και το Παλαιστινιακό ζήτημα.