ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: «Ο Τζουμάκας δεν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασελάκης δεν ξέρει το καταστατικό»

Σκουρλέτης: «Ο Τζουμάκας δεν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασελάκης δεν ξέρει το καταστατικό»
EUROKINISSI.

«Ο κύριος Κασσελάκης, αντί να είναι ενωτικός, εγκαλεί στελέχη που έφεραν τη νίκη στην Αριστερά», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο κύριος Κασσελάκης, αντί να είναι ενωτικός, εγκαλεί στελέχη που έφεραν τη νίκη στην Αριστερά. Ο Στέφανος Τζουμάκας δεν έχει τεθεί εκτός κόμματος, είναι θέμα καταστατικού, το οποίο ο κύριος Κασσελάκης δεν ξέρει. Πρέπει να αποφασίσει η επιτροπή δεοντολογίας. Απαιτείται πολιτική συνεννόηση και όχι, “σταλινικές” απόψεις», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αποστολάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά από μία φουρτούνα, θα το ξεπεράσουμε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά από μία φουρτούνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα», υπογράμμισε ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Οι διαδικασίες τηρούνται και θα συνεχισθεί αυτό (σ.σ. αναφορικά με την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη). Πρέπει να βρεθεί μία άκρη, να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Δεν περισσεύει κανείς, επαναλαμβάνω και δεν έχουμε καιρό για χάσιμο με ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσο “τρώγονται” μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα τούς πρότεινα να συνεργασθούν. Δεν υπάρχουν ελίτ μέσα στο κόμμα, συμφωνώ με την κυρία Αυγέρη», τόνισε ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο OPEN.

Γιώργος Τσίπρας: «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κρίση»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φίλος μου, αλλά μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, τα πράγματα ξέφυγαν λίγο», ανέφερε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση αναφορικά με πιθανή διαγραφή του Νίκου Φίλη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μία συζήτηση εκτός πλαισίου», δίχως να επεκταθεί περαιτέρω.

Σχετικές ειδήσεις